În luna martie la Târgu Mureș ( 06 martie, ora 15:30, Castel Haller) și Cluj-Napoca ( 08 martie ora 15:00, Grand Hotel Italia) vor avea loc două evenimente create special pentru a sărbători femeile din comunitățile locale, sub numele ” Împreună de ziua femeii ”.

” Multe din evenimentele zilelor noastre aduc în prim plan persoane celebre care împărtășesc publicului detalii despre drumul pe care l-au parcurs până la succes. În acest fel se crează un fel de cult al personalităților celebre, în timp ce adevăratele eroine, acelea care prin ceea ce fac zi de zi aduc un plus comunităților în care trăiesc, rămân condamnate în întunericul anonimatului”.

Datorită acestui fapt s-a dezvoltat această serie de evenimente, având ca principal scop acela de a le scoate în față cu ocazia zilei femeii pe eroinele de zi cu zi ale comunității și de a auzi poveștile valoroase pe care acestea le au de împărtășit, de a sărbători ziua femeii în  locații alese special, de a lua cina împreună și de a povesti liber,  toate acestea pentru o seară memorabilă.

De asemenea, în cadrul evenimentelor va exista și o tombolă cu premii puse la dispoziție de companiile care au acceptat invitația de a intra în campania  „Susțin femeile”, campanie prin care acestea au fost invitate să îți arate aprecierea față de femei, față de contribuția acestora în societatea noastră.

Link detalii și înscriere Târgu Mureș aici: https://events.lee-romania.com/registration-mures

Link detalii și înscriere Cluj-Napoca aici: https://events.lee-romania.com/registration-cluj

Pentru informații: office@lee-romania.com, 0735777740

Vă invităm cu drag alături de noi

Gânduri bune,

LEE

Apariții în presă: AICI și AICI

SHARE WITH